Funksjonsvarierte?

Jeg sakset denne fra Reddit, og jeg må helt klart si meg enig med forfatteren. Har du hørt om dette ordet før? Det skal visstnok ha eksistert siden 2017, men nok en gang er det altså flere av oss som bare blir sittende og måpe.

Er "funksjonsvarierte" et nytt ord for "funksjonshemmede"? Første gang jeg har sett dette ordet

Denne har visstnok vært på markedet lenge, men det må ha vært i annen tidslinje enn min. Jeg har nemlig aldri hørt om den!

Denne har visstnok vært på markedet lenge, men det må ha vært i annen tidslinje enn min. Jeg har nemlig aldri hørt om den!

Unxplained.

Dette er en dokumentarserie jeg har sett på siden den startet, og selv om ikke alt har vært like interessant, har jeg fulgt med på alle episodene. Denne serien har alltid hett UnXplained, og det har aldri vært en THE foran tittelen. Dette er nærmest sjokkerende for meg!

The UnXplained (TV Series 2019– ) - IMDb

Oberstdorf

Siden vi var innom alpint i forrige innlegg, så er det vel verdt å merke seg at det nå plutselig finnes en skiflyvningsbakke i Oberstdorf også, helt uten min vitende. Jeg har sett på hoppsport i mange ord, har hatt ordspill om denne obersten kalt Dorf osv, men aldri har jeg visst at det var en skiflyvingsbakke der. Når du googler navnet, så er det også bare den store bakken som kommer opp. Meget mystisk!

Hopp Berkutschi.com - Hoppbakker - Oberstdorf - Schattenbergschanze

Brenne skiene?

Hvis det er så vanlig å "brenne skiene" som vi hørte om i dagens utforkonkurranse, hvorfor har vi da aldri hørt om det før nå? Altså at skiene og sålen oppnår friksjon slik at det hele smelter, og man taper fart. Nytt for meg, og jeg er superfan av alt som har med alpint å gjøre!

Led Zeppelin i Norge? Del 2,

Nok en interessant sak angående bandets eventuelle konsert i Norge.

Nok et bevis på at vi hadde apostrof her til lands før ME.

Nok et bevis på at vi hadde apostrof her til lands før ME. "Velkommen til

Bjørn's Transport!" https://www.bjorns-transport.no/index.html


Hva skjedde her?

På Twitter flommer det over med kommentarer og frustrasjon fra fans etter at siste episode gikk på lufta denne uken. «Hvor ble det av Aidan?» og «Jeg er forvirret!», skriver flere.

One of the great, unanswered cinematic questions is, “Is John Corbett just Edward Burns in a wig?”

John Corbett, you will be punished for your lies. Trust. #AndJustLikeThat

– John Corbett burde skrive personlige beklagelser. Vi sa ingenting, sier Julia Rottenberg, en av manusforfatterne, til Deadline.

Corbett var aldri aktuell for TV-serien.

Er dette en Mandela-Effekt? Var det slik at John Corbett fortalte sannheten, og at tidslinjene har krøllet seg etter hans uttalelse?

Led Zeppelin i Norge?

https://www.nrk.no/kultur/led-zeppelin-i-norge-1.4434990?fbclid=IwAR28BJqNofP9t5mUQjED7Jtp4a9gLrqqmL6i7x0oeaAeVnhb9LtJK8Sn-8M

Her har vi en meget spennende og særdeles mystisk sak. Det viser seg altså at det finnes flere mennesker som husker at Led Zeppelin faktisk spilte i Norge i starten av karrieren. Inkludert sanger Robert Plant, og han burde jo vite det best av alle, ikke sant? Som du vil finne ut når du leser denne artikkelen, så ser du at ingenting stemmer helt, med hvem som var hvor, hva de enkelte husker, og ja, det hele er et sammensurium av tidslinjer. Uansett så er dette et ganske så godt eksempel på hvordan Mandela-Effekten forandrer og roter til diverse tidslinjer. Les artikkelen og se hva du synes og mener.

Maxell eller Maxwell?

Jeg kom over en litt pussig sak i dag, mens jeg satt og leste en roman av Harlan Coben, kalt «Ikke Gi Slipp», eller «Don’t Let Go», som den het på originalspråket.

Der kom det frem at forfatteren husket opptakskassettene som MaxWell, og ikke Maxell som de egentlig heter. Grunnen til at jeg stusset var at jeg husket at det var en del snakk om dette både på Youtube og som du ser her, på Reddit.

Personlig husker jeg bare Maxell, men så lenge det er såpass mange som husker det med en W, så spisser jeg selvsagt ørene og øynene. Du kan selv sjekke de nevnte foraene, så jeg har bare lagt ved et eksempel fra Reddit, det finnes flere, tro meg.  

Så hva tenker du? Kan en så kjent forfatter som Coben virkelig rote så fælt, eller skrev han dette i en periode der det faktisk het Maxwell og ikke Maxell? You tell me …

Peacemaker (TV Series 2022– ) - IMDb

Sjekk episode tre av denne nye serien for en morsom diskusjon rundt Berenstain/Berenstein Bears, som er en av de både første og største Mandela-Effektene. 

Løven og lammet ...igjen.

Dette er et av de beste bevisene på Mandela-Effekten. Som forklart tidligere, så står det nå i bibelen at det er ulven som skal ligge ned med lammet, ikke løven. Frasen «The lion shall lie down with the lamb» er jo noe alle kjenner til. Dessverre har det aldri vært slik. Det har alltid vært The Wolf! Så hvorfor lagde man dette puslespillet som denne kvinnen så tydelig viser her? Hvor mange bevis trenger man egentlig?

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden