Bevis

Del 1: Ankerminner.

Det er på tide å se på det hele fra et større perspektiv enn det som har vært gjort tidligere. Både av meg selv og andre, for vi vil jo gjerne finne ut av dette, ikke sant? Jeg har tenkt å dele opp denne artikkelen i flere deler, slik at det ikke blir altfor mye info på en gang, og jeg vil også prøve å gjøre det så forståelig som mulig, i den grad det faktisk er mulig.

Personlig opplevde jeg Mandela-Effekten for første gang i 2018, via en video på YouTube som påstod at Dolly fra James Bond-filmen Moonraker aldri hadde hatt tannregulering. Dette er hva man kalle et ankerminne, i og med at jeg husker jeg satt i kinosalen og smilte like bredt som Jaws da jeg så at hun også hadde disse spesielle tennene. Akkurat som ham. En perfekt match altså, og vi skjønte jo hvorfor de to ble forelsket.

Det gikk altså en støkk gjennom meg da jeg oppdaget at hun i denne tidslinjen aldri hadde hatt det. Det var som og grunnen falt under meg, i en slags blanding av redsel, skrekk og undring; hva i all verden er dette? Det var for så vidt ikke bare meg som grunnen falt under, det var i grunnen hele historien. For hva var det disse to hadde til felles da egentlig? Absolutt ingenting. Som en tidligere nabo sa til meg da jeg fortalte ham om dette; Da er jo hele poenget borte! Ikke at han brydde seg stort mer enn akkurat den frasen, for det er jo ikke slike ting man tror på. Eller gjør man det? Tør man å stole på sine egne minner, eller bare later man som om man er glemsk. Jeg var vel rundt 20 da jeg så denne filmen, og i den alderen er man ikke så veldig glemsk, for det er vel da hjernekapasiteten er på det høyeste.

Det jeg vil fram til med dette eksempelet er at dette er et såkalt ankerminne, noe du vet er sant, og ingenting kan rokke ved akkurat det. Hva ditt er vet jeg selvsagt ikke, men jeg vil tro at dette kommer relativt høyt opp for de fleste.

Jeg var nylig i kontakt med en advokat i en personlig affære, og i pausene begynte vi å snakke om dette fenomenet. Han husket også det samme som meg, og ble en smule affisert av det hele han også. En gammel venn påstod at han hadde sett filmen ganske nylig, og var helt sikker på at hun hadde tannregulering. Jeg ba ham om å se på det aktuelle klippet en gang til, og lo and behold, jaggu hadde hun ikke mistet stålgliset sitt gitt. Jeg kunne fortsatt lenge, men denne første delen er lang nok allerede. Jeg kommer tilbake med flere bevis i dagene som kommer, men det hadde vært gøy å høre hva som er ditt ankerminne, det som ingen kan rokke ved? Vi sees …

Likegyldighet

Dette er nok sikkert et sårt punkt for mange, for siden jeg akkurat har bikket 65000 treff på denne siden, så vet jeg at interessen finnes der ute. Det er bare så få som tør å innrømme det, virker det som. Personlig fikk jeg også et slags sjokk da jeg oppdaget galskapen, men min første reaksjon etter det var selvsagt å prøve å finne ut av det. Finnes dette i Norge også, mon tro? I mitt eget minneskap fant jeg jo straks flere tilfeller, som plutselig rimte veldig godt med disse tidligere opplevelsene. Jeg vet jo at min var syk i lengre perioder, men da jeg spurte både henne og min far var det ingen som husket noe av det. Dette var lenge før dette ble et offisielt fenomen, men der fikk jeg altså forklaringen. Ikke at den var mindre skremmende, men den ga meg i hvert fall et utgangspunkt.

Jeg vet jo at absolutt alle er påvirket av dette fenomenet, det er bare så synd at så få tør å fortelle om det. Jeg kunne selvsagt påstått at jeg er banebrytende her til lands … og ved nærmere ettertanke tror jeg faktisk at jeg er det. Fortell meg gjerne om flere sider som dette, og du får en premie i posten. Haha, tenker du, men ja, det står jeg ved. Dette er nemlig et viktig fenomen, som opptar mye av tiden min. Jeg ser også stadig ting som forundrer meg, så ja …

Min sønn har alltid fortalt meg at det tidligste tidspunktet det blir mørkt på er kvart over tre. Den 20 desember altså. Litt pussig at det allerede i dag – den tiende desember 2021 – er solnedgang klokken 15.01 Og vi er ennå et stykke unna vintersolverv. Bare se her:

«15:01

fredag 10. desember 2021 (CET)

Solnedgang i Solør»

Så nå ender vi altså opp med solnedgang før klokka tre? Har det alltid vært slik? Ukjent for meg.

Jeg har hatt mest fokus på norske fenomener på dette stedet, og gudene skal vite at jeg har funnet mange, men jeg har jo selvsagt øynene oppe på verdensbasis også. Jeg kommer tilbake til dette, for det finnes så mange bevis der ute, noe ikke minst Supermann kan vise deg. Men det kommer senere …

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden