Vodka på 3-liters dunk?

Jeg har alltid vært glad i en øl eller to, og gjerne en drink også. Vodka har man jo drukket mange ganger gjennom de siste 40 årene, men at det fantes en 3-liters dunk med nevnte sprit på polet er for meg totalt ukjent!

I disse dager snakkes det om å forby den, fordi den sikkert ikke er innafor, som det så fint heter. Denne varianten har altså eksistert helt siden 2003, og hadde jeg visst det da, så hadde jeg nok kjøpt en dunk eller to. Husker du dette, eller visste du at de eksisterte?

Vi husker alle apostrofen, ikke sant?

Vi husker alle apostrofen, ikke sant?

Apostrof igjen ...

Apostrof igjen ...

En stund siden sist ...

Selvsagt er det lenge siden sist, og det har mye med flytting og andre personlige greier å gjøre. Ikke at det har noe å bety for den effekten som påvirker oss alle, for den fortsetter som før. Av og til merker man mange, av og til få. Her og nå er det en personlig sak som har irritert meg, og det er sikkert en vrien en for de som ikke kjenner til bandet Jethro Tull.

Joda, jeg har en egen side om dem, men siden er er en stund siden sist, så tenkte jeg å legge ut denne nye her. 

Det skal handle om låten " A New Day Yesterday", og en meget irriterende forandring. Blodfan som jeg er, så vet jeg at teksten var

"My first and last time with you
And we had some fun.
Went walking through the woods, yeah!
And then I kissed you once."

Nå er den plutselig  "My first and last time with you
And we had some fun.
Went walking through the trees, yeah!
And then I kissed you once."

Through the trees? Gjennom trærne? Nei. På ingen måte. Dette vet jeg! Creepy forandring, spør du meg.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden