The Diary Of Anne Frank?

We all now "The Diary Of Anne Frank", yet in this timeline it has changed to "The Diary Of A Young Girl". This is not a new effect, but it still is strange, and as you will see, even movies have the old name.

Grand Central Station har aldri eksistert. Likevel …

Grand Central Station har aldri eksistert. Likevel …

Franklin Delanor Roosevelt. Eller?

Franklin Delano Roosevelt

Ja, jeg tror nok at de aller fleste vet at denne presidenten het det som står ovenfor her. Dessverre er det altså feil, idet han faktisk het Franklin Delano Roosevelt i stedet. Merkelig, ikke sant? Det er nesten så man nesten blir irritert over alt som skjer hele tiden, men sånn er det nå en gang. Så hva sier du? Det finnes flere eksempler enn jeg er i nærheten av å kunne ramse opp, så du får se selv. Her er likevel noen:

Dagbladet:

Asperger/Asberger

Så hender det fra tid til annen at man får en tanke eller en idé i bakhodet som bare gnager, men som man lar være der en liten stund likevel. Som for eksempel sykdommen Asberger. Eller Asperger som den heter nå. Jeg synes det ser rart ut, og selv om jeg ikke kjenner noen personlig som lider av dette, så ser jeg navnet så å si hver eneste dag. Det være seg i nyheter, media, filmer og serier, overalt egentlig. For meg er dette en soleklar forandring, og det finnes så mange beviser på det at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Du har artiklene der det gjennomført skrives med b, og så har du mange flere som har b i headingen, og p i resten av artikkelen. Veldig typisk Mandela-Effekt, for de som begynner å kjenne godt til dette fenomenet nå. Her er et lite utdrag av de mange eksemplene jeg fant:

Til og med en på svensk:

Dette er bare noen ytterst få av de jeg fant, så det har skjedd noe veldig rart her, for jeg husker Asberger så klart som krystall!

Den Ensomme Rytter.

I dag tenkte jeg å ta frem noen ikke helt nye effekter, men det er sikkert mange som ikke kjenner til dem, så hvorfor ikke? Den første er denne:

Hvis du er litt oppi årene husker du sikkert Den Ensomme Rytter, eller The Lone Ranger som han het i Amerika. Hva var det han pleide å si til hesten sin når det var på tide å dra videre? Hi-Ho Silver selvsagt. Problemet er bare at han aldri sa det, men i stedet brukte han en slags moderne ghetto-rap-versjon, hvilket altså er og var: Hi-Yo Silver! Unnskyld meg, men hva? Jeg leste bøkene om vår maskerte venn på seksti- og syttitallet, og vet jo at han sa Hi-Ho. Seriøst? Jeg er som vanlig ikke alene om å huske dette, bare se på denne singelen fra Jim Diamond, utgitt i 1986:

https://www.google.no/search?sxsrf=ACYBGNTW02IDn3YAP9z0ooOYE-II5CDTuQ%3A1580488407886&source=hp&ei=11Y0Xv_AMrCOrwTx_5ngCQ&q=hi+ho+silver&oq=hi+ho+&gs_l=psy-ab.1.0.0l7j0i203l3.1870.4236..7343...2.0..0.88.402.6......0....1..gws-wiz.......0i131j0i10.noEAKVXmDP4

Akkurat som vi husker det, ikke sant? Så hvorfor brukte ikke herr Diamond den korrekte versjonen?

Tungrockbandet Waysted husker også den riktige versjonen, dog i en helt annen setting:

 https://www.youtube.com/watch?threaded=1&gl=SN&v=FSwhW87HLM4&hl=fr

Kommentarer

Nammis

01.02.2020 22:03

Også var det den med E.T
Jeg og mange andre husker godt at han sa E.T Phone home. Og nå sier han E.T Home phone. Ka farsken🤣

Nammis

01.02.2020 22:01

Ja denne e bare helt syk😂 Hi-Yo. Haha.

Nyeste kommentarer

21.06 | 16:23

Jeg får så sjelden kommentarer at jeg la den inn på feil sted. Men takk for svar Roy, og ja, noe er ikke helt på stell i denne realiteten.

21.06 | 16:22

Takk for svar, og du er ikke alene om å huske dette produktet. Vi likte også denne gryteretten pga ananasen i den. Merkelig, ikke sant?
Noe i denne realiteten er ikke som det skal være.

21.06 | 14:19

Jeg "husker" da også Hawaiigryte. Og så var det ananas i den, noe som gjorde at det var en favoritt hos meg, siden jeg er av de gærningene som har ananas på pizza. Dermed pizza.

02.06 | 16:00

Hei, og takk for svar. Samme her, men nå har den altså aldri eksistert! Nok til å bli gal av egentlig.

Del denne siden