Sløret fra fortiden.

En interessant video fra et litt annet sunspunkt:

 

https://www.youtube.com/watch?v=AGy_Y0alH84&t=0s

 

Sløret som tok over.

 

Det skjedde et eller annet, en eller annen gang. Noe vi ikke kan sette navn på, noe annerledes, noe uvirkelig, noe vi sannsynligvis aldri kommer til å forstå. Kanskje det alltid har vært her, kanskje dets virksomhet går i bølger, og det nyter å se hvordan vi prøver å forstå det, og hvordan enkelte prøver å slåss mot det. Jovisst høres det rart ut, men hvis du tenker deg om er jeg sikker på at du også er enig. Dette kan bli en lang og omfattende artikkel, men det trengs både tid og dybde for i det hele tatt å prøve å forstå dette, i hvert fall glimtvis. Jeg er ingen forsker, ingen historiker, ingen ekspert på noe som helst, men jeg tror jeg har klart å lette litt på sløret. Det sløret som ligger over denne verdenen, enten vi nå tror den er rund, flat eller en klinkekule som skinner ute i det iskalde verdensrommet. Ingen av oss vet med sikkerhet, for ingen av oss har vært der ute og sett med våre egne øyne. Alt vi har å forholde oss til er bilder fra NASA, som til og med de innrømmer er kun effekter. Nå skal ikke dette handle om hvorvidt jorda er flat eller ei, men det er bare et poeng å ta med seg i denne søken etter sannheten. For det finnes mange sannheter, som vi skal finne ut av etter hvert. Så hvorfor ikke starte langt tilbake i tid, slik man gjerne gjør når man skal fortelle en historie.

 

 

I Egypt for cirka 12000 år siden var det en ung gutt som var ute og passet på sine to skinnmagre geiter. Han var yngste sønn i en familie på seks barn, og det var ikke akkurat en dans på roser for familien El-Zar, la oss kalle dem det. Akkurat denne dagen hadde han en merkelig fornemmelse av at noe merkelig skulle skje, og han fikk rett. Veldig rett. Fordi fra sanden foran ham dukket det opp en slags steinformasjon, ganske så abstrakt, men han kunne ikke erindre å ha sett den før, selv om han hadde gått over dette golde strøket flere ganger enn han kunne huske. Men der var den altså, og han satte seg straks ned for å prøve å finne ut av hva det var han hadde sett. Det var som det etter hvert viste seg, toppen på en enorm statue, formet som en løve, og det tok lang tid for folket å grave ut hele denne massive kolossen. Etter hvert kom noen kloke hoder på ideen om å gjøre den om til en farao, så man byttet altså ut løvehodet med det til en egyptisk prins i stedet. Det tok sin tid, og man slurvet en del med proporsjonene, slik at det du ser i dag ikke er helt korrekt. Originalen hadde et perfekt forhold mellom kropp og hode, men så lenge Farao var fornøyd, vel, så var alle fornøyd. Flere av de klokeste hodene hadde riktignok lagt merke til at statuen var svært så erodert, som om den hadde blitt vasket av regn over tusenvis av år, men som sagt, Faraos ord var lov, og slik ble det. I dag er den et av Egypts mange mirakler, og ingen bryr seg stort om dette med proporsjoner. Så lenge arkeologene er fornøyde, er vi det også.

Slurvete egyptere? De var jo de mest fantastiske innen matematikk, vitenskap og all slags kunnskap, de bygde pyramidene, kom igjen, slutt å snakk tull!

Vel, jeg kjenner godt til den problematikken, og i begynnelsen tok jeg den for gitt. Helt til jeg våknet fra dette sløret som omgir oss alle. (Hvilket er et annet slør enn hovedhistorien her, men det kommer vi tilbake til).

Vi vet fremdeles altfor lite om våre kjære venner egypterne, og vi vet definitivt ikke noe om at de bygde pyramidene. Tenk på det faktum at jo lenger tilbake i tid du går, jo mer fantastiske og prangende er bygningene, og det gjelder faktisk også bygninger som er oppført så sent som på seksten- og syttenhundretallet. Den dag i dag kan vi ikke gjenskape den fantastiske arkitekturen som fantes for bare noen hundre år siden. Det vi bygger i dag er bare store, stygge klosser, mens man på våre oldeforeldres tid virkelig tok seg tid til å utsmykke bygninger og gjøre seg flid med det man gjorde. Hvorfor? Jeg aner ikke, for med vår viten, kunnskap og teknikk burde vi vært omgitt av skjønnhet hvor hen vi går, men slik er det altså ikke. Alt er grått, stygt og kaldt. Vold er overalt, korrupte politikere kjører land rett i grøfta, og nå sist; coronaviruset. Er det rart mange tenker tanken om at vi har havnet i et parallelt univers? Et sted der grådighet og galskap regjerer, og ingen ser ut til å bry seg. Riktignok har det blitt startet opp diverse Facebook-grupper her og der, og vi har også sett De Gule Vestene i Frankrike. Det hjelper dessverre ikke, og i det landet svarte man med å brenne ned et av arkitekturens mesterverk, nemlig selveste Notre Dame. Som liksom for å markere seg, og i samme slengen fjerne enda et bevis på svunne tiders eleganse og harmoni.

 

Det var irritasjonens tale. Så hva har vi å slå i bordet med som bevis på vår parallelle virkelighet? Mer enn du aner. La oss ta for oss noen eksempler, som egentlig er svært så åpenlyse, men som ingen likevel ser ut til å bry seg om. Jeg har vært innom stjernefort tidligere, men jeg synes det er på tide å oppfriske dette igjen. Personlig hadde jeg aldri hørt om dette fenomenet for inntil et år siden, og jeg har alltid vært interessert i historie. Ikke en gang ekspertene vet helt hva dette er, og de er like overrasket som du og jeg. Faktum er at det finnes tusenvis av dem, om ikke millioner spredd over hele verden, og vi har aldri hørt om dem før nå? Enten må det ha eksistert en verdensomfattende kultur som bygde alle disse, for sjansene for at alle land i verden skal ha bygd den samme strukturen er jo lik null. Tartaria hevdes det, dette myteomspunnete riket, som i våre arkeologers øyne bare var et landområde, og visstnok mer mytisk enn mystisk. For all del, jeg underslår ikke viktigheten og ektheten av dette riket, som ser ut til å ha vært verdensomfattende på et tidspunkt. Mitt problem er bare at dette eksisterte ikke for meg tidligere, før det nå virker å være overalt. Snakker om parallell virkelighet!

 

Fortsettelse følger …

Fantastiske fakta fra fortiden.

Det er på tide å gå litt dypere inn i historien, og dermed prøve å finne ut hva som egentlig skjer i dagens tidslinje. For det er vel liten tvil om at det er noe fryktelig galt som er i ferd med å skje. Og så er det selvsagt så vanskelig å skrive noe som helst i dag uten å støte noen, men det har jeg bestemt meg for å gi blaffen i her og nå. For sannheten må frem, og ergo må man knuse noen egg for å få omeletten ferdig. Vi starter likevel i fortiden, slik at alle som måtte føle seg støtt er borte for lenge siden. Vi skal helt tilbake til Russland faktisk, eller som det het på den tiden; Tartaria!

Det første vi må spørre oss selv om er hvorfor dette riket, dette enorme landet ble forsøkt holdt hemmelig, og totalt utradert fra offentligheten? Vel, det er på en måte det samme som skjer i dag. Vestlig kultur skal ødelegges, brennes, slik at et nytt rike skal oppstå. Vi ser det i våre daglige gjøremål, det er et eller annet som kryper innpå oss, sakte, men sikkert. Men tilbake til Tartaria. Hvis du tar et google-søk etter landet, vi du få opp dette:

 

https://no.wikipedia.org/wiki/Tartaria

 

Vel, dette er faktisk ikke hele sannheten, kanskje bare en flis av den. Wikipedia er som vanlig ikke til å stole på. Tartaria var et eget land, og som jeg har nevnt et annet sted, med eget flagg, før det russiske imperiet ødela det hele. Tartaria var verdensomfattende, noe vi tydelig ser på alle stjernefortene over hele verden, som ingen i moderne vitenskap en gang later som om de anerkjenner eller kjenner til. De finnes overalt, fra Norge til Japan, og Sverige til Afghanistan. Imperiet hadde en arkitektur som var så langt foran det vi har nå til dags at det nesten er latterlig, og helt absurd. Siden dette er en nye serie, kommer jeg til å legge inn nye bilder, og serien Umulig Arkitektur blir dermed en tilleggsserie til denne, eller en prolog, for å si det sånn.

 

Så hva skjedde med dette tusenårsriket? Derom strides de lærde. Eller la meg si det sånn, de lærde later som om det aldri har eksistert. I hvert fall ikke i den formen vi nå vet at det var. Vi finner den samme arkitekturen over hele verden; i alt fra Japan til Norge, fra Thailand til Mongolia, så hva, hvorfor, hvem og så videre? Altfor mange spørsmål, men vi er nå en gang her for å prøve å finne ut av det, så la oss prøve. Selvsagt blir det nesten som å løse gåten rundt alkymi, men hvis ingen prøver, kan vi heller aldri komme til bunns i det.

La oss starte med arkitekturen, og alle de absurde bygningene som finnes rundt omkring i verden. Bygninger som egentlig ikke skulle vært der, spesielt i Amerika, der det jo var fattige immigranter som kom med hest og kjerre, men plutselig hadde de mest fantastiske katedraler og slott fiks ferdige. Vi må bli enige om at dette er det vi nå kaller fake news, og at disse enorme byggene stod der da de kom. Rett og slett. Men hvordan? Fantes det altså et rike før dette, som allerede var etablert på den tiden, og som av en eller grunn hadde bukket under? Slik at våre forfedre bare vandret inn i dette og tok disse bygningene i bruk, for deretter å kalle dem sine egne bygninger? Svaret er ja. Tro det eller ei.

Har du noensinne lest eller sett programmer der man har stilt spørsmål ved hvordan disse enorme bygningene kom på plass? Nei, for de har jo alltid vært der, og alle har bare regnet med at det var disse primitive menneskene som kom med hest og kjerre som bygde dem. Vi må selvsagt dvele ved det faktum som er at indianerne som bodde i landet før den hvite mann kom, måtte ha visst om disse bygningene, og til og med tatt bolig i dem? Selvsagt, og det finnes det da også bevis for. Myten om at indianerne var primitive mennesker som bare fulgte etter buffaloen og bodde i tipi er også på mange måter feil. Ja, selvsagt skjedde det også, men vi må nok berømme indianerne for atskillig mer enn hva den godkjente historien gjør.

Så hvorfor er ikke dette anerkjent av de høye herrer, professorer, universiteter og så videre? Jeg vet ikke, jeg aner ikke, men det må ha vært en grunn til å holde dette skjult, noe dypere, noe som sikkert pågår ennå, men som vi altså ikke vet.

Hvis du tenker deg litt om, så er det jo ikke bare dette som holdes skjult. Gud vet hva som er hemmeligholdt i The Smithsonian Institute, eller i Vatikanet for den saks skyld; det er tydelig at det finnes en høyere orden som slettes ikke vil at den vanlige mann og kvinne skal få innsikt i hva som foregår. Heller ikke dette er noe nytt. Det var kun presteskapet og adelen som hadde innsikt og viten om hvordan man bygde og skapte antikkens vidundere, altså en liten elite. Slik er det også i dag. Det er på tide å bryte ned disse veggene en gang for alle, og jeg gjør altså mitt i denne artikkelen, du må gjerne tre støttende til hvis du har teorier eller kunnskap om dette emnet.