«I dag har jeg vært på Kaseklinikken for utredning av meniskskade. Trygve Kase (???) var landslagslege på 90-tallet i Drillo-epoken og et kjent fjes i media.

Men jeg husker bestemt han het Trygve Kaase.

Snakka med sjefen på jobben nå. Han husker heller ingen Kase, men Kaase. Med åååå. Aldri tenkt Kase med a.

Vi er begge fotballidioter så vi husker da Trygve Kaase.

Blir gæærn av detta

 

Dette er et utsagn fra en kamerat, og et for ham ganske så sjokkerende et. Han er en av de mest fotballgærne folka jeg vet om, og han husker ikke feil i sånne tilfeller. Han hadde ikke blitt mindre overrasket hvis noen hadde fortalt ham at vokalisten i Saga aldri hadde vært Michael Sadler! Det er der vi er nå faktisk. Alle i Facebook-gruppen vår husker også Kaase med to a-er, så det vi har å gjøre med her er rett og slett et enestående bevis på at Mandela-effekten er sann og ekte. Her er en del avisartikler som også er med på å bevise det hele:

 

https://www.dagbladet.no/sport/aarsheim-opereres-igjen/65815551?fbclid=IwAR1EX3DmILQgRUanzrVC3bHzKMdQ3arn2opueIXjyjXaa-5zSwK0au3NU6M

 

Her ser du begge versjoner i samme artikkel, hvilket du nå vet er typisk i denne sammenhengen:

 

https://www.vg.no/sport/fotball/i/Rx97A8/rudi-trolig-klar-johnsen-ute?fbclid=IwAR23hIo8FPQ0DfGO7J0GXlyPCCzHnvHRvDi4qF47ZuTowCnINAbA5f2mmbw

 

http://www2.kvikhalden.no/start.asp?id=31

 

Fra Fredrikstad Blad:

«Raio har vært på Ringvollklinikken og blitt undersøkt av Trygve Kaase.»

 

Fra Fysio Klinikken på Facebook:

 

https://www.facebook.com/fysioklinikken/posts/847330538719634/

 

«Eg har denne veka vore i Oslo med Trygve Kaase, og det viser seg at lårskaden er meir omfattande enn det eg hadde håpa, seier Alme til Hødds heimeside.»

 

Sånn, det var noen artikler. Hva tenker du?