Jakten På Suppeposen.

Denne er bisarr. På åttitallet fantes det en gryterett, type pose, som het Hawaiigryte. Jepp, den var meg og min kones favoritt, og det var stort sett den eneste vi kjøpte. Når jeg nå skal se om jeg finner den igjen, så viser det seg at den ikke eksisterer. Kanskje ikke så rart tenker du, den har sikkert gått ut av produksjon, som så mange andre produkter gjerne gjør. Selvsagt, jeg er klar over det.

Men når jeg leter litt dypere, så finner jeg ikke et eneste bevis på at den har eksistert i det hele tatt! Jeg har til og med spurt en Facebook-gruppe jeg er medlem av – Vi som var unge på syttitallet – men ingen ser ut til å huske den. Noen flåsete kommentarer hjalp meg ikke stort, og selv om det er morsomt til tider, så står jeg likevel helt fast her. Jeg regner ikke med at noen som leser dette vet noe heller, så dette er mitt største mysterium så langt. Hvor ble det av Hawaiigryta?

Fortsettelse følger …

Intet svar fra Orkla så langt.

Jo, i dag fikk jeg svar fra Toro, via Facebook. Et ganske så interessant svar også:

Hei Bjørn,

Dette var et godt spørsmål som vi må sende videre, da ingen jeg har snakket med i dag husker dette produktet, og det ligger heller ikke inne i systemene våre. Vi må derfor sjekke litt mer med fabrikken.

Så hva tror du om dette? 

I dag fikk jeg et endelig svar fra Toro, og der stod dette å lese: 

Hei igjen,

Har nå fått svar etter at mailen min har vært på rundtur rundt i organisasjonen, og det er faktisk ingen som klarer å huske dette produktet.
Så her må vi faktisk bare beklage.

Så sånn er det, Hawaiigryta er ute av denne tidslinjen for godt. En stor takk til Toro som hjalp meg med dette mysteriet.