Velkommen til min nye side.

Hei, dette er stedet der du kan skrive hva du tenker om dette stedet, og gi tilbakemeldinger. Jeg kommer til å snakke om norske fenomener først og fremst: ting du ikke ante eksisterte rett og slett. Velkommen.

19. des, 2020

Christine

Hei. Kjempeflott side, veldig glad for at noen har laget noe eget for oss som bor i Norge. Kjenner det er vanskelig å kunne relatere til mange av de amerikanske mandela-effektene som florerer der ute da jeg ikke har hørt om alt det snakkes om.Jeg mener bestemt at mandela-effekten er et faktum, men hva årsaken kan være har jeg ingen formening om. Jeg vet mye er endret, alt fra sangtekster til større ting.Jeg snakket med min mor om apostof-bruk som du hadde en artikkel om. Hun er lærer og mente at denne regelen ble endret på et visst tidspunkt uten at hun kunne huske nøyaktig når. Hun er også interessert i mandela-effekten og sendte derfor en mail til språkrådet.
De kunne fortelle at skrivereglene gradvis har blitt endret gjennom de siste 100 årene men at de ingen har noen komplett oversikt over disse endringene. De kunne si at denne skriveregelen var gyldig og i bruk helt på starten av 1900-tallet og viste referanse
til dette. Nå var visst reglene endret, men når kunne ikke personen i språkrådet finne ut av for regelendringen var ikke omtalt i de store rettskrivningsreformene på 1900-tallet.Mandela-effekt mener jeg, det gjør min mor også da hun godt kan huske at aprostrof ble brukt.Ser du har mye annet interessant på siden din og jeg vil gjerne komme med et ord her og der etterhvert. Får desverre ikke til å skrive så mye under flere av artiklene da boksen begrenser bruk av bokstaver (men ikke på denne siden).Fortsett med det gode arbeidet!