Feil tittel osv.

18. feb, 2020
3. sep, 2019

 

Som jeg var inne på innledningsvis, så har serien Making Of A Murderer forandret navn til Making A Murderer. Denne er en av mine personlige opplevelser, og jeg er hundre prosent sikker på at det har skjedd noe her. For det første var det slik at når jeg skrev inn Making A Murderer for en tid tilbake i Google, kom det opp forslag om Making Of A Murderer i stedet. Det er borte nå selvsagt, men jeg vet hva jeg så. Dessuten er eksemplene under bare noen av mange, så se selv, og bli forundret.

 

https://www.amazon.com/MAKING-MURDERER-Steven-Avery-Story/dp/1549509764

https://1061thecorner.com/news/030030-making-of-a-murderer-case-may-go-to-supreme-court/

http://www.internationalskeptics.com/forums/showthread.php?t=321151&page=5

(Her har til og med skeptikerne feil, uten at noen av dem legger merke til det. Ikke så rart, siden det var slik det var i den tidslinjen)

https://www.deseret.com/2016/1/6/20488327/q-a-a-look-at-netflix-s-documentary-making-of-a-murderer#this-image-released-by-netflix-shows-steven-avery-right-in-the-netflix-original-documentary-series-making-a-murderer-an-online-petition-has-collected-hundreds-of-thousands-of-digital-signatures-seeking-a-pardon-for-a-pair-of-convicted-killers-turned-social-media-sensations-based-on-the-netflix-documentary-series-that-cast-doubt-on-the-legal-process